REPARATII CUTII AUTOMATE

Publicat in
Expira in 17 zile

In sprijinul cerintelor si nevoilor clientilor, venim cu experienta indelungata in reparatii cutii automate , reparatii cutii hidramate. Service auto specializat in Reparatii Cutii de Viteza Automate ale autoturismelor de orice marca Europene, Americane, Japoneze" Autorizat RAR in Diagnosticare !
reparatii cutii automate si convertizoare .revizii si intretinere oferim servicii de calitate superioara in domeniu de reparatii cutii automate.
acoprim toata gama de probleme specifice legate de partea mecanica, electronica si hidraulica. Oferim Servicii de reparatii cutii de viteze automate, pentru orice model de cutie automata.
Asiguram service si executam reparatii specializate la toate tipurile de cutii hidramate de autoturisme de orice tip si orice marca sau model.

Asiguram garantie pentru orice reparatie sau piese pentru cutia de viteze automata
Reparatii Cutii Automate
SC Alex Automatic Getriebe SR este SERVICE-UL TAU DE INCREDERE.
Deoarece lucram cu cei mai renumiti producatori de piese din lume si suntem membri ai ATSG (Automatic Transmission Servie Group) din SUA va prezentam servicii oferite de noi prin intermediul site-ului cutii – automate .info
Reconditionarea cutiilor automate | Reparatii Cutii Automate Bucurest
Eliminarea pierderii de ulei
Reparam orice defectiune a cutiei de viteze:
– ELECTRONICA
– MECANICA
– HiDRAULICA
Vanzare de piese de cutii automate , cutii manuale sau tiptronic .
Cutii ce viteze din dezmembrări
Asigurăm filtre pentru orice tip de cutie automata
Daca decideti sa faceti reparatia la noi in service diagnoza este GRATUITA, verificarea uleiului , sau orice alta verificare este GRATUITA.
In afara de personalul calificat , calitatea service-ului nostru de cutii automate este asigurata si de tehnologiile avansate pe care le utilizam.
Avem cea mai buna masina de curat piese , de verificat si reparat blocuri de valve.
Pret: 1 $
Email: gostin.alin@yahoo.com
Telefon: 0762028155
762028155
762028155
Judet: Ilfov

ID Anunt: 54016

Trimis de: gostinalin

Membru din 2017