10%, • emisii mai puține cu >50%, • mai mare forță cu >12% și un motor care functioneaza mai neted și mai curat, • prelungește viața motorului Green Plus îsi exercită efectul în flacără. Pentru a ajunge la flacără, mediul cel mai propice este aerul. În cazul nostru catalizatorul transmitem prin amestec cu combustibil pâna la flacara. Daca se întrerupe utilizarea de Green Plus, se restabileste consumul vechi, mai mare. Green Plus este comercializat în flacoane de 1 litru, pentru diluare folosim alcool izopropilic. Utilizare Pentru uz personal Catalizatorul cu concentrație 1:1000 ajunge pentru 1000 de litri de carburant (pentru autoturisme, autoutilitare, peste 1000 cm3). Green Plus trebuie adăugat dire" />

Green Pus BisonsSol

Publicat in
Expira in -113 zile

"De vanzare aditiv - catalizator pentru reducerea consumului de carburant. Green Plus BISONSOL – este un catalizator pentru combustibil (benzină, motorină, păcură etc.), care îmbunetățește calitățile arderi. Nu este aditiv, nu mărește cifra octanică, el intră în acțiune în clipa în care combustibilul intră în ardere.
În urma folosirii acestui produs aveți următoarele avantaje:
1, Mărește puterea motorului cu minim 12%
2, Reduce noxele motorului cu minim 50%
3, Reduce consumul cu mninim 10%
4, Prelungește durata de viață motorului
Cum funcționează?
Green Plus, comercializat de BISONSOL este un produs pe bază de nanotehnologie care acționează la nivel molecular. Motoarele cu combusție pe bază de combustibil lichid, emit materiale poluante și nu ating nivelul maxim de performanță deoarece, moleculele de hidrocarbură din carburant nu primesc destul oxigen pentru a arde complet.
Green Plus, comercializat de BISONSOL ajută hidrocarburile strâns încâlcite din acesti carburanți „să se desfacă” ușor, astfel încât la molecule să poată să ajungaă mai mult oxigen.
Ca rezultat carburantul arde mai complet, mai uniform și la temperatură mai redusă lăsând după el mai puțină depunere.
Beneficiile sunt:
• economisire de carburant >10%,
• emisii mai puține cu >50%,
• mai mare forță cu >12% și un motor care functioneaza mai neted și mai curat,
• prelungește viața motorului
Green Plus îsi exercită efectul în flacără. Pentru a ajunge la flacără, mediul cel mai propice este aerul. În cazul nostru catalizatorul transmitem prin amestec cu combustibil pâna la flacara.
Daca se întrerupe utilizarea de Green Plus, se restabileste consumul vechi, mai mare.
Green Plus este comercializat în flacoane de 1 litru, pentru diluare folosim alcool izopropilic.
Utilizare
Pentru uz personal
Catalizatorul cu concentrație 1:1000 ajunge pentru 1000 de litri de carburant (pentru autoturisme, autoutilitare, peste 1000 cm3).
Green Plus trebuie adăugat dire
Pret: 330 Lei
Email: bisonsolmarketing@gmail.com
Telefon:

ID Anunt: 52142

Trimis de: BISONSOL

Membru din 2017